News & Events יוזמה חדשנית בפודטק הישראלי שפותחה אצלנו בפקולטה

 

הסטודנטים פארי בדר, נועה מראלי, נדב דדוש, ירדן אדיר, שגב צור, נטע פרידמן ואורן יעקוביאן־פנה פיתחו עבור עמותת Robin Food אפליקציה שתאפשר למנוע בזבוז מזון באמצעות שיתוף עודפי מזון בין צרכנים.
האפליקציה נועדה לשיתוף מזון בין מסעדות, צרכנים ונזקקים והיא כוללת גם פלטפורמה לקישור בין יצרנים כמו חנויות, מסעדות וחקלאים – לבין ארגונים ועמותות. כך למשל, חקלאי עם עודפי יבול או אולם אירועים עם עודפי מנות – יוכלו להציע את תוצרתם לעמותות רווחה.
הפרויקט התבצע במרכז לטכנולוגיות חכמות בפקולטה, בהנחיית איתי דברן, איתן סינגר ויובל רון, ובשיתוף החממה החברתית בטכניון.

גאווה גדולה!

לכתבה המלאה בכלכליסט >>> כאן